Pagina 1 din 1

Adi - JobyToss

Scris: Mie Noi 04, 2015 3:05 pm
de jobytoss
Bine v-am găsit!
Numele meu e Adi și sunt dependent! Au trecut 2 ore când am atins ultima dată o praștie... și 20 de ani de când m-am jucat ultima dată cu un pișcărici... :(
Nu cred că există tratament pentru problema asta a mea, ba chiar s-a agravat de când l-am întâlnit pe Daniel, așa că m-am hotărât să mă alătur vouă în speranța că poate mă determinați voi să renunț. :twisted:

P.S. Mulțumesc, Daniel, pentru încrederea oferită!

Re: Salutare, salutare!

Scris: Joi Noi 05, 2015 8:28 pm
de Daniel
Mentionez ca Dl. Jobby este initiatorul proiectului ""Bijou"", cea mai versatila prastie pe care am facut-o.

Clasica, dar niciodata plictisitoare, perfect de tinut in mana, absolut universala, pentru ca poti trage printre furci, peste cap, cu deshtele pe furci sau cu tot manerul in palma.

Jobby are prototipul acestei prastii. Stiu ca ii place mai mult Urban Pall, dar Bijou este o prastie cu care poate sa traga orice om. Urban-ul e strict pentru tragerea peste cap, pentru experti.

Imagine

http://prastii.com/produs/prastie-bijou/

Re: Salutare, salutare!

Scris: Sâm Noi 28, 2015 5:43 am
de jobytoss
În microvacanța de 1 Decembrie sper să apuc să o prezint și pe Bijou și să mai completez câte ceva la Urban Pal. Doar să mă lase ploaia asta care pare că nu vrea să se mai oprească... :)

Re: Adi - JobyToss

Scris: Sâm Dec 12, 2015 4:30 pm
de prastii
Citat din Joby din altă parte, e pe subiect:
"Hai să zic și eu câteva de-ale mele: gadget-uri și accesorii EDC, unelte tăietoare, mișcarea în aer liber, ciclismul de agrement, motociclismul, soft-urile portabile. Nu mă uit la televizor și nu folosesc Facebook. Sunt un ciudat cu o pasiune în plus, trasul cu praștia.

Folosesc praștia de când mă știu, dar nu genul celor oferite de praștiiprofesionale.ro (catapult) pe care le-am descoperit nu de mult. Foloseam doar o bucată de cauciuc răsucită peste deget și un șiret cu o limbă de piele la capăt. Și-i spărgeam rulmenții lu' bunicu' ca să le scot bilele. Și băgam spaima-n păsărici. :twisted:

Acum dețin 3 modele: Urban Pal (my precious!!!), Predator și Bijou, dar mi-au trecut prin mână și Stejar și Klingon.

Nu sunt de acord cu trasul în ținte vii (în vreme de pace), dar ăsta e motiv de discuții aprinse, așa că nu voi dezvolta subiectul."